Infraslimx bicikli fogyás megkezdéséhez és zsírégető edzés

Az INFRASLIMX a kollagén fogyás folyamatát még kollagén-fényterápiával is támogatja.
Mivel a szervezet mindössze 30-50 percnyi infrasugárzás alatt, kardio edzés közben, akár 300-500 kalóriát is képes elégetni, az INFRASLIMX technológia meghatványozhatja az edzés eredményességét.
Az infrával megtámogatott teljes testet átmozgató edzéssel akár több, mint 1000 kalóriát égethetünk el 30 perc alatt, felér egy alapos zsírégető edzéssel is.

Az izzadás tudatos kiváltásának legjobb módja a testmozgás, azaz aktív izzadás, vagy a hőmérséklet növelése, például infraszaunázás, azaz passzív izzadás. Mindkét módszer gyorsítja a sejtanyagcserét, a bicikli fogyás és alakformálás céljából a legjobb választás.
A vákuum a kötőszövetek stimulációja révén szintén elősegíti a felesleges anyagok távozását a sejt közötti térből, és már egy kezelés után szemmel láthatóan csökkenti a narancsbőrt, fokozza a kötőszöveti rostok rugalmasságát, emellett a kollagén fogyás hatása is kiemelkedő.
Az oxigénterápia, azaz a 70%-os tisztaságú oxigén belégzése révén a vér oxigén szintje és az összes kedvező élettani folyamat felgyorsul, és az edzés számottevően könnyebbé válik.
Fontos, hogy ha aktív méregtelenítésbe kezdünk, a szervezetnek rengeteg folyadék utánpótlásra van szüksége, ezért az INFRASLIMX használatakor minden esetben ügyeljünk a megfelelő folyadékbevitelre alakformáló edzés előtt és után is.
Emellett a megfelelő étrend is kiemelkedő fontosságú, mivel az edzések során, a fogyás beindítása nagy kcal veszteséggel jár. Ezért állítottunk össze olyan recepteket, ami segít Neked a fogyásban vagy éppen alakod megtartásában.
*Nem vagyunk étkezési tanácsadók, így felhívjuk a figyelmedet arra, hogy előtte mindenképpen egyeztess orvosoddal, gyógyszerészeddel az ajánlott diétáról a fogyás beindítása céljából.*