Infraslimx bicikli a fogyás megkezdéséhez és zsírégető edzés

Hogyan történik a fogyás? Mire figyeljünk?

  • Az INFRASLIMX a kollagén fogyás folyamatát még kollagén-fényterápiával is támogatja.
    Mivel a szervezet mindössze 30-50 percnyi infrasugárzás alatt, kardio edzés közben, akár 300-500 kalóriát is képes elégetni, az INFRASLIMX technológia meghatványozhatja az edzés eredményességét.
  • Az infrával megtámogatott teljes testet átmozgató edzéssel akár több, mint 1000 kalóriát égethetünk el 30 perc alatt, felér egy alapos zsírégető edzéssel is.
  • Az izzadás tudatos kiváltásának legjobb módja a testmozgás, azaz aktív izzadás, vagy a hőmérséklet növelése, például infraszaunázás, azaz passzív izzadás. Mindkét módszer gyorsítja a sejtanyagcserét, a bicikli fogyás és alakformálás céljából a legjobb választás.
  • A vákuum a kötőszövetek stimulációja révén szintén elősegíti a felesleges anyagok távozását a sejt közötti térből, és már egy kezelés után szemmel láthatóan csökkenti a narancsbőrt, fokozza a kötőszöveti rostok rugalmasságát, emellett a kollagén fogyás hatása is kiemelkedő.
    Az oxigénterápia, azaz a 70%-os tisztaságú oxigén belégzése révén a vér oxigén szintje és az összes kedvező élettani folyamat felgyorsul, és az edzés számottevően könnyebbé válik.
  • Fontos, hogy ha aktív méregtelenítésbe kezdünk, a szervezetnek rengeteg folyadék utánpótlásra van szüksége, ezért az INFRASLIMX használatakor minden esetben ügyeljünk a megfelelő folyadékbevitelre alakformáló edzés előtt és után is.
  • Emellett a megfelelő étrend is kiemelkedő fontosságú, mivel az edzések során, a fogyás beindítása nagy kcal veszteséggel jár.

 

Kész vagy elkezdeni edzeni a céljaidért?

Foglalj időpontot!

A házirendért kattintsd ide.